Ready for kick-off!

By | 18/09/2014

Met enige vertraging – nogmaals dank VDH Security voor het uitstellen van de wedstrijd- starten we vanavond ons 16e seizoen zaalvoetbal. Leuk detail is dat precies 16 jaar geleden de mannen van ‘t Kasseiken Wachtebeke aka het huidige Wachtebeke zvc onze tegenstander was. Het resultaat van onze eerste officiële match was er wel eentje in mineur met een forfaitnederlaag als gevolg. 16 jaar later beloven we wél op tijd te komen en minstens met 5 spelers en een keeper af te zakken.

Onze verwachtingen voor dit seizoen blijven dezelfde als de laatste 14 jaar : Elke week een goede match spelen met een plaatsje in de top 5 als doel. De voorbije seizoen modderen we wat aan rond plaats 6-7 dus hoogtijd om nog eens jumpke te zetten.

Morgen dus tegen Wachtebeke zvc. Met een 6 op 6 staan ze samen met BoB aan de leiding na overwinningen tegen Catalpa Sport Lochristi en VDH Security Hyfte. Vorig seizoen wisten we hen thuis te kloppen met duidelijke cijfers. Die mentale voorsprong pakken ze ons al niet meer af.

 

Leave a Reply