Samba krijgt pakske slaag van een efficiënt VDH Soft

By | 05/10/2012

Gisteren stond onze eerste echte test van het seizoen op programma. Waar we in de eerste wedstrijd tegen Gokturk nog zonder doelman moesten spelen konden we nu wel aantreden met een volwaardige ploeg. Helaas kwam opdoffer één er al enkele uren voor de match door het afhaken van Wim met een griepaanval.

Met slechts 5 spelers tov 8 wisten we dat het een fysieke strijd ging worden, maar we hadden het al eens bewezen tegen de grote bende van Genc Turk dat het kon.

Helaas helaas; Ondanks een goede aanvangsfase kregen we meteen niet één maar meteen drie deksels op de neus. Stom balverlies en er razendsnel uitkomen was meteen goed voor een 0-3 stand na 10 minuten. Tegen een enorm stug, maar proper voetballend team was het voor ons enorm moeilijk voetballen. En als we al eens door de afweergordel geraakten stond er telkens een keeper in de weg. Twee snelle uitgespeelde kansen later stond het 0-5. Rust.

In de tweede helft begon het voor Samba fysiek zwaar te worden en kregen we er nog 3 om de oren. De laatste 10 minuten zochten we nog naar een verdiende eerredder maar de VDH mannen maakten er een erezaak van om de nul te houden. Stevig verdedigen in blok en een portie geluk volstonden.

Conclusie : Veel te zware cijfers voor een al bij al niet slecht voetballend Samba. En dat VDH Soft niet meer de ploeg is van pakweg 4j geleden. Als ze dezelfde discipline in hun spel kunnen aanhouden is die ploeg goed op weg om mee te doen voor de titel.

Leave a Reply