Samba haalt uit!

By | 19/10/2012

Na twee nederlagen op rij wachtte ons gisteren opnieuw een tegenstander uit de top 5. Om onze doelstelling (top5) niet na 6 speeldagen te moeten opbergen kon er maar beter gewonnen worden.
AL van bij de aftrap stond iedereen op scherp en na 5′ viel de 1-0. Op enkele stevige tegenprikken na konden we relatief makkelijk standhouden én via afgeweken schot uitlopen tot 2-0. Toch was het nog even bibberen toen de 2-1 viel. Het geluk zat opnieuw even aan onze zijde toen we opnieuw via afgeweken schot op 3-1 kwamen en toen was de veer gebroken bij hen. De ruimtes werden groter en we konden vanaf min 20 tot het einde van de match lekker ballen én scoren. Met een dikverdiende 17-2 uitslag als gevolg.
Volgende week naar Porters Gent. Op basis van de uitslagen een tegenstander van ons niveau. Winst opnieuw een must om de gemiste start helemaal recht te trekken.

Leave a Reply