VDH Soft en Gokturk Gent leiden de dans

By | 29/09/2012

De competitie is inmiddels een maand oud en het merendeel van de ploegen hebben er een viertal matchen opzitten. Op dit moment zijn VDH Soft en Gokturk Gent de te kloppen ploegen. Met een onwaarschijnlijk doelsaldo van +18 na 3 matchen voor VDH en +28 voor Gokturk zijn ze de enigste ploegen in reeks 3G die nog geen punten laten liggen hebben.

Door de winst van Porters Gent tegen Surdac Gent wippen ze over ons in de stand naar plaats 4. Zelfs na een weekje zonder wedstrijd blijft Samba99 op een mooie 6e plaats. Futsalclub Eksaarde wist na 4 speeldagen voor het eerste te winnen en kan na de mislukte start beginnen aan een inhaalrace. Helemaal onderaan wachten Den Hoet en -toch wel verrassend- De Beeste Zaffelare op de eerste driepunter.

Volgende week staan er een aantal interessante affiches op programma.
Den Hoet Gent en De Beeste mogen onderling uitvechten wie er voorlopig de rode lantaarn is. Co-leider Gokturk zou geen problemen mogen ondervinden bij Le Plein Oostakker terwijl wij ons opmaken voor de derby tegen leider VDH Soft. Vermoedelijk al de 20ste confrontatie. Keer op keer pittige duels om naar uit te kijken. Benieuwd of we hen een eerste puntenverlies kunnen aansmeren!

Galatasaray Gent ontvangt de sympathieke mannen van Genc Turk en Porters Gent zal het niet onder de markt hebben tegen het altijd moeilijk te bekampen BOB Lochristi.

Een eerste afscheiding aan de top 5 of hergroepering. Antwoorden binnen 7 dagen.

Leave a Reply